3 tips på hur man skapar en minnesvärd tillställning

Att anordna, bjuda in och hantera en riktig fest kräver proffskunskaper idag. Vi blir allt vanare med exklusivitet och struktur på saker och ting, vilket gör att man som värd eller värdpar får en större press på sig att sätta i ordning något särskilt när det vankas tillställning. Vi på V-press har listat ut de bästa sätten att skapa en lyckad tillställning.

  1. Låt en eventbyrå sköta planeringen
    Det allra enklaste är att du anlitar ett företag och väljer ett paket utifrån deras utbud. Ta till exempel och kolla http://perfectevent.se/ som har ett utbud där du kan välja mellan sommarfester, aktiviteter, upplevelser och kulturella tillställningar. Här har du ju redan någon som fixar allt så att du enkelt kan sätta dig ner med ett glas vin och bara låta någon annan fixa tillställningen. Du kommer definitivt att bjuda på en tillställning som hamnar i vännernas fotoalbum och minnesbank.
  2. Ta hjälp av ditt nätverk
    Alla har vi någon som känner någon som känner någon.. Börja med att skriva ner en lista på allt som behöver fixas/beställas/lagas/organiseras och sätt dig sedan ner och skriv namnen på alla de personer du känner som du tror skulle vara lämpliga för uppgifterna. Lyft sedan luren och ring. Våga be om hjälp. Om du får ihop ett bra team som kan arbeta tillsammans så lovar jag att ni kommer att få en upplevelse ni aldrig kommer att glömma.
  3. Nyttja naturen
    Ofta ser vi inte det som finns närmast oss utan vi blickar för långt bort. Stanna upp och fundera på vad du har runt dig redan nu. En skogsglänta du brukar gå förbi när du rastar hunden? En vacker äng där ni alltid plockar lupiner på? Det finns magiska platser runt oss som bara väntar på att få användas. Hyr ett partytält och överraska dina gäster med en kvällsvandring på en stig som lyses upp av lyktor fram till ett dekorerat och dukat bord under ett tält.

Lycka till!
Vacker skogsglänta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *