Bikinimodet 2015

För er som ännu inte har börjat fundera på vad ni ska ha på er på stranden i sommar så vill vi tipsa om en bra sida – Bikini Online! På Bikini Online finns många snygga bikinis från årets badmode, och även om man inte kan handla direkt från sidan så skickas man enkelt och smidigt vidare till den e-butik som säljer bikinin som man är intresserad av. Dessutom finns det massor av bra tips på sidan, som till exempel hur man räknar ut sin storlek och vad man ska tänka på när man väljer bikini.

bikini online

Att välja en bikini som man tycker är snygg är förstås en självklarhet, men det finns också små tips och tricks man kan använda sig av för att dölja eller framhäva vissa saker. Om man till exempel har smala höfter och vill ge intryck av att man är kurvigare så ska man välja låga trosor eller hipsters. Är det bälte till eller knytning i sidorna så är det ännu bättre. Stora mönster och tvärrandigt hjälper också till att skapa en illusion av att man är kurvigare än man är, medan trosor med hög midja eller med raka linjer får en att se ännu rakare ut. Och samma sak gäller förstås fast tvärtom om man istället vill ta bort fokuset från breda höfter.

På Bikini Online finns även en blogg där man kan få bra tips och inspiration kring det mesta som har med bikinis och badmode att göra. Där kan man bland annat läsa mer om vad det är som gäller på stranden 2015. Mjuka och lyxiga färger verkar vara helt rätt, och gärna med inslag av guldtoner, och vill man ha lite mer färg så är man också i tiden om man väljer pigga mönster. Så surfa in på www.bikini-online.nu och spana in årets läckraste bikinis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *