Hudvård som fungerar

Här kommer ett tips om ett hudvårdsmärke som du bara måste testa om du söker produkter som verkligen håller vad de lovar. Det tycker i alla fall undertecknad som har testat. Det handlar om Elizabeth Arden PRO (som man bland annat kan köpa hos webbutiken Fina Mig).

Hudvårdspyramiden
Produkterna från Elizabeth Arden PRO är baserade på den så kallade hudvårdspyramiden där det finns en bas, en mitt och en topp och där olika ingredienser gör olika saker för att man ska få en komplett produkt. Lite svårt att förklara, men det blir lättare om man går igenom de olika delarna.

  • Pyramidens bas har de grundläggande teknikerna för dagligt skydd av huden. Det är till exempel skydd mot sol och miljöfaktorer. Har man inte det grundläggande skyddet så motverkas alla andra åtgärder för en bättre hud.
  • Pyramidens mitt har hudförbättrande tekniker, som fukt och cellförnyelse. Det är sådant som förbättrar hudens totala välmående och skönhet.
  • Pyramidens topp är kompletterande ingredienser som optimerar resultaten.

Elizabeth Arden PRO är hudvård som bygger på forskning. De har en kliniskt grundad hudvårdsfilosofi där alla produkter noggrant tas fram för sitt specifika ändamål med ingredienser som är kliniskt bevisade att fungera.

En hudvårdsrutin som fungerar
Att ta hand om sin hud handlar om att skapa en vana. Det räcker inte att göra det en eller två gånger, eller att göra det en gång i veckan eller när man kommer ihåg eller orkar. Precis som att borsta tänderna så behöver du hålla efter din hud dagligen för att se resultat, och det gäller att göra en vana av det så att det blir en naturlig del av din dag.

Och lika viktigt som det är att man faktiskt tar sig tid att ta hand om sin hud är det förstås också att man har rätt produkter. De ska passa din hudtyp och de ska ge resultat. Med Elizabeth Arden PRO får du hudvård som gör det enkelt att hålla sig till en hudvårdsrutin då produkterna också är lätta och trevliga att använda. Testa själv så får du se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *