Satsa på ett smidesstaket!

Går du i tankarna på att rama in tomten på något vis men inte har lust att vänta på en häck som behöver flera år på sig att bli fin och som dessutom kräver en hel del underhåll? Då borde du kanske satsa på ett fint smidesstaket istället! Fördelen med ett smidesstaket, jämfört med ett i trä, är att du slipper tvätta, skrapa och måla staketet med jämna mellanrum för att det ska hålla sig fint. Köper du till exempel ett smidesstaket från Sandöporten (som säljer garageportar och stängsel) så får du 10 års rostskyddsgaranti.

Du tror kanske att ett trästaket är enklare att göra personligt, eftersom man kan måla det i valfri färg, men faktum är att det är lika enkelt att göra ett smidesstaket personligt. Sandöporten har dels olika mönsterserier så att man kan välja den typ av staket man gillar bäst, och dels kan man också välja bland en massa olika färger så att man kan göra sitt smidesstaket ännu mer personligt. Man kan alltså välja om man vill att det ska sticka ut eller smälta in, och man kan få ett staket som går i harmoni med huset och gården.

Och det fina med just Sandöporten är att de förutom produkter med god kvalitet också har konkurrenskraftiga priser. Det behöver med andra ord inte bli speciellt dyrt att skaffa ett smidesstaket, och med tanke på hur enkelt det är att sköta det (man behöver varken häcksax eller färgskrapa) så är det en väldigt bra investering. Det är helt enkelt en staketlösning som håller sig fin väldigt länge utan att man behöver lägga någon tid på den.

Surfa in på www.sandoporten.se och läs mer om smidesstaketen som de erbjuder. Där kan man se de olika mönsterserierna och titta på inspirationsbilder. Du kan till och med skräddarsy ditt smidesstaket med exempelvis husnummer eller initialer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *