Söker du ett bra CRM online – börja Yoddla!

Vi har tidigare skrivit om kommunikationsbyrån Panang Kommunikation och deras satsning på friska medarbetare, och nu har det kommit till vår vetskap att det finns en till väldigt bra sak som har kommit från det här företaget. Det är nämligen så att Panangs VD även står bakom affärssystemet Yoddla som är något så fint som en produkt sprungen ur ett behov. Han var helt enkelt trött på att det inte fanns något affärssystem som levde upp till hans förväntningar. De som fanns på marknaden var antingen för dyra och omoderna, hade för många funktioner så att man betalade för sådant som man inte använde, eller för få funktioner så att man var tvungen att använda flera affärssystem samtidigt.

Därför skapades Yoddla som är ett CRM online med enkelheten i fokus. Tanken är att vem som helst ska kunna använda det. Man följer enkelt sina kunder från lead och offert till orderbekräftelse, projekthantering och faktura. Med en bra översikt samlar man allt på ett och samma ställe, och det är ju precis så ett bra CRM ska vara uppbyggt. Yoddla är framförallt byggt för små och medelstora tjänsteföretag, men även de som inte passar in i den mallen kan dra nytta av Yoddlas kundhantering och tidrapportering.

Den som vill prova på Yoddla kan göra det helt kostnadsfritt i 14 dagar. Direkt på startsidan kan man också räkna ut vad ens fasta månadskostnad blir, beroende på hur många användare man är. Det är inga krusiduller eller dolda avgifter utan helt enkelt ett billigt och enkelt CRM, som redan har många nöjda kunder. Vi på V-press tycker att det här verkar alldeles utomordentligt bra och vill tipsa om det till alla som har känt behov av ett CRM med de rätta funktionera och till det rätta priset. Vi fortsätter att följa Panang Kommunikation med spänning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *