De bästa aprilskämten

För en vecka sedan var första april, och som vanligt duggade aprilskämten tätt. Nu för tiden är det ju vanligast att man skämtar på nätet, via facebook eller som företag via sina hemsidor. Här tänkte jag lista de 3 bästa, enligt mig då såklart.

Swebus – Priority exit

Swebus lanserar en ny typ av tjänst – ”priority exit”. Man ska alltså från och med nu kunna boka sin avgång från bussen så att när den stannar på hållplatserna ropar föraren upp namnen på de som har bokat tjänsten, så att de får kliva av före alla andra. Haha, väldigt roligt tycker jag, då detta ofta är lite av ett i-landsproblem, att trängas när man ska av bussen alltså. Artiklen avslutas fyndigt med ”Nästa steg kan bli en utveckling av tjänsten där man ska kunna betala för att någon annan ska gå av bussen.”

Skövde – Vision 2024

Staden Skövde presenterar sin vision för 2024, bland annat ska befolkningsmängden öka med 100 000 personer. Men framförallt ska alla husfasader i staden målas i färgen orange. Det ska även införas avancerade utbildningar i e-fakturahantering på samtliga förskolor för barn mellan 3-5 år, sedan har de en garanterad anställning när de fyllt 18 år. Roligt och innovativt aprilskämt från Skövde!

Radiosporten – Tomtebloss istället för bengaler

Att bengaler i samband med fotbollsmatcher har varit ett problem är känt. Men nu har alltså polisen, supporterklubbarna och fotbollsförbundet nått en överenskommelse. Istället för bengaler kommer supportrarna att använda sig av tomtebloss som stämningshöjare under matcherna, på de arenor som har tak. Detta aprilskämt är enligt mig så himla kul för att man får en bild framför sig, vuxna män med en öl i ena handen och ett tomtebloss i andra, haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *